Skip to main content

Over van der Knaap en Postmus fysiotherapeuten

In onze fysiotherapiepraktijk zien we dagelijks hoeveel invloed lichamelijke klachten hebben op onze patiënten. Als je vaak pijn hebt beperkt dat je flink in je dagelijks leven. Bepaalde dingen worden steeds moeilijker om te doen en je kwaliteit van leven gaat erdoor achteruit.

Bij Van der Knaap en Postmus geloven we dat pijn je leven niet hoeft te beheersen. Wij zijn er om je klachten samen met jou aan te pakken, zodat jij een sterker en fitter lichaam krijgt en je je weer een stuk beter voelt. Door fysiotherapie en passende training verbeter je namelijk je houding, word je beter belastbaar en beweeg je beter en makkelijker. Je hebt inzicht in hoe je lichaam werkt, kunt meer dingen ondernemen en ervaart weer vrijheid.

Persoonlijk en doelgericht

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk met een totaalpakket van fysiotherapeutische zorg en we willen jou als patiënt altijd de best mogelijke zorg bieden. Daarom hebben we veel specialisten in ons team zitten, bijvoorbeeld op het gebied van kaakfysiotherapie, etalagebenen, parkinson, bekkenfysiotherapie en psychosomatische klachten. Voor ouderen verzorgen we de cursus valpreventie.

We zijn met een groot team, maar we hebben sowieso allemaal één ding gemeen: we houden van het persoonlijke contact met onze patiënten en vinden het heel belangrijk om dat in stand te houden. Je bent bij ons dus geen nummertje. We kijken niet alleen naar je klacht, maar ook juist naar jou als mens. We besteden in je behandelplan dus niet alleen aandacht aan je lichaam, maar kijken ook naar de gevolgen van je klacht voor jou als persoon en voor jouw leven. Die persoonlijke touch is wat ons als fysiotherapiepraktijk anders dan anders maakt. We leren je kennen, luisteren naar je en denken met je mee. Zo krijg je een behandelplan dat echt bij jou past.

Van der Knaap en Postmus staat voor kwaliteit, samenwerking en innovatie

Onze praktijk is de afgelopen tijd flink gegroeid. Begin 2021 is Van der Knaap en Postmus gefuseerd met fysiotherapiepraktijk Bakker en Linneman. We zijn heel blij dat we daarmee onze praktijk hebben uitgebreid naar 4 vestigingen en dat we zo extra specialisaties hebben toegevoegd aan ons aanbod. Op deze manier kunnen we nog meer mensen helpen.

We werken ook veel samen met andere partijen, zoals ziekenhuizen, huisartsen en de geestelijke gezondheidszorg. We delen kennis met elkaar. En met jouw toestemming wisselen we informatie uit met andere zorgverleners, zodat we een behandeling kunnen uitstippelen die echt past bij jou en je klacht. Zo krijg jij altijd zorg op maat.

Ook binnen onze praktijk werken we nauw samen. We hebben fysiotherapeuten en manueel therapeuten in ons team met veel verschillende specialisaties. We leren van elkaar en schakelen elkaars hulp in als dat nodig is om jou vooruit te helpen. Zo versterken we elkaar. We willen ons namelijk steeds blijven ontwikkelen en vernieuwen om jou de beste zorg te leveren. Daarom blijven we ons bijscholen en hebben we ons aangesloten bij bijvoorbeeld Chronisch ZorgNet, Parkinsonnet, Schoudernet Noord en het Oncologie netwerk. Zo houden we onze kennis up- to-date en kunnen we gespecialiseerde zorg bieden  en nieuwe initiatieven opzetten. Zodat jij in goede handen bent.

De fysiotherapiepraktijken van Van der Knaap en Postmus

We hebben 4 vestigingen in Assen, zodat er altijd wel een praktijk bij jou in de buurt is:

Locatie Gezondheidsplein Marturia

Onze fysiotherapiepraktijk op Gezondheidsplein Marturia zit dicht bij het centrum van Assen en is dus makkelijk bereikbaar. Het is een moderne praktijk met meerdere behandelkamers en een oefenzaal voor onze beweegprogramma’s en medische fitness.

Adres:
Thorbeckelaan 201
9402 DA Assen

Locatie Messchenstaete

Deze fysiotherapievestiging zit in de wijk Marsdijk, in de Messchenstaete. We hebben hier 2 behandelkamers en een mooie oefenzaal met moderne fitnessapparatuur zodat je alles hebt wat je nodig hebt als je bij ons komt voor medische fitness of een beweegprogramma. Meer info over onze Fysio Marsdijk

Adres:
Hoekbree 3
9403 GR Assen

Locatie Noorderpark – Gezondheidscentrum Noorderpark

Deze vestiging staat in de wijk Noorderpark en is gevestigd in het Gezondheidscentrum Noorderpark
De praktijk heeft 5 grote, moderne behandelkamers en een grote oefenzaal voor medische fitness, vrije fitness of leefstijl interventies.
De praktijk is goed te bereiken vanuit alle wijken. Ook is er ruimschoots mogelijkheid voor parkeren.

 

Adres:
Molenstraat 262f
9402 JW Assen

Locatie Kloosterveen – Huisartsenpraktijk Assen West

Deze vestiging staat in de wijk Kloosterveen en is sinds 1 januari 2023 in gebruik. Hier werken wij samen met Huisartsen Assen West
De praktijk heeft op deze locatie 2 mooie moderne behandelkamers. De praktijk is goed bereikbaar en heeft veel gratis parkeergelegenheid

Adres:
Oostergracht 2
9408 MR Assen

Meer weten?

Wil je weten hoe we jou verder kunnen helpen? Neem contact met ons op of maak gelijk een afspraak voor een intakegesprek.

???? klik hier om te chatten