Skip to main content

Fysio Marsdijk in Assen

Ben je op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Assen? Bij Fysio van der Knaap Postmus, Fysio Marsdijk, kun je terecht voor een breed aanbod van fysiotherapie- en revalidatiediensten. Of je nu last hebt van chronische pijn, een blessure, revalidatie of een leefstijl probleem, onze fysio in Marsdijk geeft je professionele ondersteuning.

De fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van rug- en nekklachten, schouderklachten, knie- en heupklachten, en andere spiergerelateerde aandoeningen. Hiernaast hebben zijn ook behandelingen voor sport- en werkgerelateerde aandoeningen. Fysio Marsdijk geeft ook begeleiding bij revalidatie. Leefstijlcoaches helpen je om je gezondheid te verbeteren door je te laten nadenken over je gewoontes en veranderingen door te voeren.

Fysio Marsdijk heeft een aantal trainingsprogramma’s om je conditie te verbeteren. Hiermee voorkom je blessures. Er zijn ook groepslessen waarbij cliënten onder begeleiding van een fysiotherapeut hun conditie verbeteren.

Onze Locatie

Je vind onze praktijk in Marsdijk, Hoekbree 3, 9403 GR Assen.

Je vind Fysio Van der Knaap & Postmus in het messchenstaete gebouw, liggend in de hoek tussen het Willemskanaal en de uitvalsweg Peelo naar de A28. De Fysio praktijk is makkelijk bereikbaar.

Wil je van je klachten af?

Maak gelijk een afspraak voor een intakegesprek bij Fysio Marsdijk met een van onze fysiotherapeuten. Heb je eerst nog vragen? Stuur ons dan gewoon een WhatsApp-bericht via de knop linksonder in beeld.

Maak een afspraak
???? klik hier om te chatten