Skip to main content

Wat zeggen onze klanten over ons?

In onze praktijk draait het om jou en jouw gezondheid. Dat is tenslotte waarom wij fysiotherapeuten zijn geworden: om jou vooruit te helpen naar een fitter, gezonder en sterker lichaam.

Na een behandeling oren we graag hoe je het ervaren hebt en vragen we je een beoordeling te geven. Met deze feedback verbeteren we ons werk.

Hieronder zie welke cijfer wij kregen. Dit is de zogenaamde Net promotor Score. Dit cijfer is een indicator die aangeeft in hoeverre klanten hun leveranciers/producten aanbevelen aan familie of vrienden. Dat wordt wel ‘de ultieme loyaliteitsvraag’ genoemd: in het antwoord op die ene vraag houdt de klant rekening met alle aspecten van het product of de dienst.

De fysiotherapiepraktijken van Van der Knaap en Postmus

We hebben 3 vestigingen in Assen, zodat er altijd wel een praktijk bij jou in de buurt is:

Locatie Gezondheidsplein Marturia

Onze fysiotherapiepraktijk op Gezondheidsplein Marturia zit dicht bij het centrum van Assen en is dus makkelijk bereikbaar. Het is een moderne praktijk met meerdere behandelkamers en een oefenzaal voor onze beweegprogramma’s en medische fitness.

Adres:
Thorbeckelaan 201
9402 DA Assen

Locatie Messchenstaete

Deze fysiotherapievestiging zit in de wijk Marsdijk, in de Messchenstaete. We hebben hier 2 behandelkamers en een mooie oefenzaal met moderne fitnessapparatuur zodat je alles hebt wat je nodig hebt als je bij ons komt voor medische fitness of een beweegprogramma. Meer info over onze Fysio Marsdijk

Adres:
Hoekbree 3
9403 GR Assen

Locatie Noorderpark

Deze vestiging staat in de wijk Noorderpark en is gevestigd in het Gezondheidscentrum Noorderpark
De praktijk heeft 5 grote, moderne behandelkamers en een grote oefenzaal voor medische fitness, vrije fitness of leefstijl interventies.
De praktijk is goed te bereiken vanuit alle wijken. Ook is er ruimschoots mogelijkheid voor parkeren.

 

Adres:
Molenstraat 262f
9402 JW Assen

Locatie Kloosterveen

Deze vestiging staat in de wijk Kloosterveen en is sinds 1 januari 2023 in gebruik. Hier werken wij samen met Huisartsen Assen West
De praktijk heeft op deze locatie 2 mooie moderne behandelkamers. De praktijk is goed bereikbaar en heeft veel gratis parkeergelegenheid

Adres:
Oostergracht 2
9408 MR Assen

Meer weten?

Wil je weten hoe we jou verder kunnen helpen? Neem contact met ons op of maak gelijk een afspraak voor een intakegesprek.

💬 klik hier om te chatten