Skip to main content

HET TEAM

Maak kennis met ons team van fysiotherapeuten.

Samen met dit team werk je aan een sterker en soepeler lichaam.

De fysiotherapeuten van Van der Knaap en Postmus geloven dat pijn je leven niet hoeft te beheersen. Wij zijn er om je klachten samen met jou aan te pakken, zodat jij een sterker en fitter lichaam krijgt en je je weer een stuk beter voelt.

Big nr: 19915872304

Inge Beenen

Lid van management team

inge@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Geregistreerd manueel therapeut
Kaakgerelateerde klachten
Psychosomatische klachten /chronische pijn
Hoofdpijn
Tinnitus
Sportbegeleiding & behandeling

Ik ben Inge Beenen. In 2012 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapie en in 2013 aan het werk bij Van der Knaap & Postmus fysiotherapeuten. Al vrij snel ben ik gestart met mijn Master Orthopedische Manuele therapie waarin ik een specialisatiemodule manuele therapie bij kaakklachten heb gevolgd. Dit wekte mijn interesse en heb ik inmiddels meerdere cursussen gevolgd. Hierdoor werk ik veel samen met verschillende tandartsen en kaakchirurgen in de regio. Naast kaakgerelateerde klachten werk ik natuurlijk ook nog gewoon als fysio- en manueel therapeut. Ik ben een langere tijd verbonden geweest met een voetbalvereniging en door mijn eigen sportverleden combineer ik dit graag met mijn werk. In 2017 ben ik mede eigenaar van de praktijk geworden en dit zorgt voor een mooie afwisseling in mijn werkweek.
In mijn dagelijkse leven ben ik graag aan het wandelen en fietsen, vooral samen met mijn dochter. En ben ik regelmatig te vinden op de basketbalvelden als toeschouwer, maar ook nog wel als speelster.
Big nr: 39928113904

Jorn Veenstra

jorn@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Algemeen fysiotherapeut
Psychosomatisch fysiotherapie i.o.
Revalidatie na COVID19

Ik ben Jorn Veenstra, momenteel ben ik algemeen fysiotherapeut en heb ik me verdiept in de revalidatie post-covid. Dit jaar (2021) begin ik met de master Psychosomatische Fysiotherapie. Naast het werken ben ik in mijn vrije tijd te vinden op het sportveld, in de keuken of op de bank.
Big nr: 09038709104

Ria Wubs

ria@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Manueel therapeut

Mijn naam is Ria Wubs. Toen ik bij de open dag van de opleiding fysiotherapie ging kijken voelde ik me helemaal op mijn plek. Ondertussen ben ik bijna 30 jaar fysiotherapeut en inmiddels ook manueel therapeut. Nog steeds vind ik het een mooi en bijzonder vak.
Het is leuk om met mensen te werken en ze te begeleiden naar zo goed mogelijk herstel. Het is fijn om te zien als patiënten merken dat ze weer regie krijgen over hun klachten en daarmee minder beperkingen ervaren in het normale leven. Bv tijdens werk, sport of thuis.
Wat ik daarbij vooral bijzonder vind, is dat bewegen ( op allerlei manieren ) daar zo veel kan betekenen. Ik beweeg zelf graag en veel en ervaar dat als goed voor mijn lijf en geest. Als ik dat een patiënt ook kan laten ervaren geeft dat veel voldoening.
- sport- en GLI instructeur

Channa van Seters

Aanwezig op dinsdag en donderdag

channa@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:
- Sportinstructeur
- Medische fitness
- Small group training
- Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

Mijn naam is Channa van Seters, woonachtig in Assen met mijn gezin. Ik ben een Cios opgeleide trainer/coach met een passie voor sport. Ik vervul de functie van sportinstructeur bij Fysio van der Knaap en Postmus, mijn doel is om mensen in beweging te krijgen en daarbij te focussen op wat ze wél kunnen.
Met bijna 15 jaar lesgeefervaring, staan in mijn lessen plezier, samenwerking en zelfontplooiing centraal. Via deze weg zal ik ervoor zorgen dat doelen worden behaald. Want laten we eerlijk zijn, als iets leuk is, is het veel gemakkelijker om je doelen te bereiken!
- sport- en GLI instructeur

Niels Benedictus

Aanwezig op maandag, woensdag en zaterdag

niels@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:
- Sportinstructeur
- Medische fitness
- Small group training
- Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)
- Personal trainer

Winanda Hoegen-Kuiper

Aandachtsgebieden:

Massage
stoelmassage practitioner

Ik ben Winanda Hoegen-Kuiper, woonachtig in Assen, getrouwd en moeder van 2 puberzonen. Ik heb een fijn leven en mooi werk: onder andere als masseur binnen deze praktijk. Hoe dat zo is ontstaan? Dan neem ik je even mee naar een paar jaren terug. Het is 2015 en nekwrijvend liep ik naar het koffiezetapparaat op het werk. Knedende handen op mijn schouders: dat was mijn grootste wens. Ik liet me masseren en dat zorgde voor het zetje om de opleiding tot masseur op te pakken. Ik schreef me in voor een basisopleiding ontspanningsmassage. Ik wilde weten èn meemaken hoe het is om te ontspannen. De basis voor mijn werk als masseur werd gelegd.
Ruim anderhalf jaar verder en een aantal opleidingen gevolgd te hebben, ben ik in 2017 gestart met mijn massagepraktijk. Daarnaast ben ik sinds 2019 als masseur aan de slag bij deze fysiotherapiepraktijk.
Wat doe ik?
Als masseur ben ik aanvullend aan de fysiotherapeut aan het werk. De klanten die bij mij komen, hebben te maken met bijvoorbeeld spierspanningsklachten, artrose of reumatische klachten. De cliënten zijn overwegend op zoek naar verlichting van hun pijn.
- Receptioniste/administratief medewerkster

Jeannette Sloot

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

jeannette@fysiovanderknaappostmus.nl

Karin Postmus
Big nr: 19038642304

Karin Postmus

Lid van management team

karin@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Algemeen fysiotherapeut
Echografie
Dry needling
Oncologie
Slaap & Herstel
Vallen Verleden Tijd therapeut

Mijn naam is Karin Postmus. Ik ben in 1992 afgestudeerd aan de toenmalige Academie voor Fysiotherapie in Groningen. Na mijn afstuderen kreeg ik direct de kans om aan het werk te gaan in de praktijk van Jacqueline van der Knaap. In 2007 zijn Jacqueline en ik samen de maatschap Van der Knaap en Postmus gestart aan de Nobellaan 201. In 2008 is de praktijk verhuisd naar het gezondheidscentrum Marturia aan de Thorbeckelaan. Hierna zijn in de loop van de jaren de locaties in marsdijk “Messchenstaete” en de locatie in het het gezondheidscentrum Noorderpark toegevoegd. Nadat Jacqueline met pensioen is gegaan heb ik de afgelopen jaren 2 nieuwe compagnons gekregen, Inge Beenen en Lucie Bakker.
Samen met hen ben ik verantwoordelijk voor het management. Zelf ben ik hoofdzakelijk op locatie Marturia te vinden als locatieverantwoordelijke en combineer ik fysiotherapie met management.

Naast algemene fysiotherapie maak ik in de praktijk gebruik van echografie en dry needling. Daarnaast ben ik lid van het oncologie netwerk FONN in Assen. De diversiteit van patiënten maakt dat geen dag gelijk is. De omgang en het helpen van cliënten ervaar ik nog elke dag als een uitdaging.
In mijn vrije tijd volleybal ik bij Sudosa-Desto, wandel ik regelmatig of fitness ik. Ook geniet ik erg van gezelligheid met vrienden en gezin.

Big nr: 59915913004

Sandra Arends

sandra@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Psychosomatisch fysiotherapeut
Chronische pijn
Tinnitus

Mijn naam is Sandra Arends. Sinds mijn 10e wist ik het; ik wil fysiotherapeut worden. In 2012 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Al gauw ontwikkelde ik interesse in de specialisatie chronische/ complexe pijn. Ik vind het een enorme uitdaging om de puzzelstukjes op de juiste plek te leggen en alle factoren die hierbij een rol spelen te betrekken. Hierdoor ben ik de master Psychosomatische fysiotherapie gaan doen en sinds 2018 een diploma rijker. Ik heb passie voor mijn vak en hoop door de opgedane kennis en ervaring zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen.

In de praktijk zie ik vooral mensen die lichamelijke klachten hebben gecombineerd met factoren zoals angst, depressie, stress en/of burn-out klachten. Oftewel, ik ga graag te werk binnen het biopsychosociale model en zijn daarbij veel bezig met belasting en belastbaarheid van de persoon.
In het dagelijks leven wordt ik erg blij van sociale contacten, tijd spenderen met mijn gezin, familie en vrienden en mag graag creatief bezig zijn.

Big registratie: 99916899804

Mark Krist

mark@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Manueel therapeut
Extended scope
Sportbegeleiding & behandeling

Mijn naam is Mark Krist. Na mijn middelbare school heb ik getwijfeld tussen Bewegingswetenschappen en Fysiotherapie. Ik heb destijds gekozen voor de opleiding Bewegingswetenschappen vanwege mijn interesse voor het menselijk bewegen en dan niet alleen vanuit een de praktijk maar ook vanuit een meer theoretisch en wetenschappelijk kader. Ik heb hier brede kennis opgedaan met naar het menselijk bewegen vanuit een medische, biomechanische, fysiologisch en psychologische context. Een ontzettend leuke en veelzijdige opleiding waar ik tot op de dag van vandaag nog veel aan heb.
Na mijn opleiding ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als onderzoeker binnen een grootschalig onderzoek naar blessurepreventie binnen het voetbal. Erg leuk en waardevol om zowel onderzoek te doen en dichtbij de praktijk te kunnen blijven. In deze setting werd ik weer opnieuw geprikkeld met het vak fysiotherapie en heb ik besloten om alsnog de opleiding Fysiotherapie te starten. Na afronding van het onderzoek en de opleiding ben ik als fysiotherapeut gestart in een eerstelijns praktijk in Hoogezand. Na een korte periode in de ouderenzorg ben ik sinds 2013 werkzaam bij fysiotherapie van der Knaap en Postmus. Hier heb ik de start op, destijds onze 'nieuwe' praktijkvestiging, de Messchenstaete (Marsdijk) vanaf het begin mogen meemaken.
In de praktijk vind ik afwisseling tussen verschillende klachten en patiëntencategorieën erg leuk en uitdagend. Ik maak graag gebruik van de combinatie van manueel-therapeutische behandeling en oefentherapie. Ik haal daarnaast veel plezier uit de begeleiding van patiënten met sportblessures. Zelf mag ik ook graag sporten, zoals hardlopen, voetballen en fietsen. Hierdoor kan ik naast de opgedane kennis en ervaring van de afgelopen jaren ook mijn eigen praktijkervaring goed inzetten.
Big nr: 19929568004

Danniek Smalbil

Aandachtsgebieden:

Algemeen fysiotherapeut
Dry needling

Mijn naam is Danniek Smalbil, afgestudeerd algemeen fysiotherapeut in juli 2021. Sinds juli 2021 ben ik werkzaam bij Van der Knaap en Postmus. Voorafgaand aan de opleiding tot fysiotherapeut heb ik een opleiding gedaan tot Grafisch vormgever en met succes afgerond. In mijn vrije tijd ben ik dan ook nog steeds graag creatief bezig. Mijn passie ligt echter bij het werken met mensen en het helpen van mensen. Mijn doel is dan ook het best mogelijke resultaat te behalen. In mijn vrije tijd ben ik naast creatief ook graag actief bezig. Ik ben dan ook geregeld in de sportschool of op skeelers te vinden.
Big nr: 69044672704

Karin Wijnbergen

Aandachtsgebieden:

Algemeen fysiotherapeut
Chronisch zorgnet Claudicatio Intermittens
ParkinsonNet
ReumaNet
Leefstijlcoach

Na mijn afstuderen als fysiotherapeut in 1995, ben ik eerst 5 jaar in
Duitsland gaan werken in een fysiotherapie praktijk in Aurich. Sinds 2001
ben ik werkzaam geweest in Meppel, in eerste instantie in een
fysiotherapiepraktijk gericht op orthopedische revalidatie van de knie, dit
in een korte lijn met de orthopeden en sportarts van het
Diaconessenhuis Meppel. Na 3 jaar aldaar zijn we samen gaan werken
met een andere fysiotherapie praktijk in Meppel, daar heb ik 17 jaar
gewerkt met veel plezier en veel ervaring opgedaan met korte en langere
trajecten binnen de chronische lijst en orthopedische klachten.
Sinds 1 januari ben ik werkzaam bij fysiotherapie van der Knaap en
Postmus, ik was toe aan verandering en een nieuwe uitdaging dichterbij
huis.
Als ik thuis ben, ben ik druk met allerlei andere zaken, maar het meest
vind je me in de tuin of wandel ik met onze Boxer of ben ik onderweg
met de kids naar de sport.
Naast algemene fysiotherapie ben ik ook lid van het Chronisch zorgnet,
met aantekening Claudicatio en Osteoporose, het ParkinsonNet en het
Reumanet.
Bij de behandeling vind ik het samen werken naar verbetering in uw
gezondheid het belangrijkste, samen bepalen welke doelen we stellen en
wat we nodig hebben om dit samen te kunnen bereiken.
Big nr: 69922381004

Suzan van den Hoek

Aandachtsgebieden:

Algemeen fysiotherapeut
Oedeemtherapeut
Orofaciaal therapeut

Mijn naam is Suzan van den Hoek, ben 31 jaar en kom uit Bovensmilde. Ik ben in 2017 afgestudeerd in Groningen als algemeen fysiotherapeut. Sinds juli 2022 ben ik in dienst gekomen bij van der Knaap en Postmus.
In 2018 heb ik de cursus oedeemfysiotherapie gevolgd en ben sinds 2019 oedeemfysiotherapeute. In 2019 ben ik tevens de master orofaciale fysiotherapie gestart, ook wel kaakfysiotherapie. Hopelijk ben ik volgend jaar klaar.

Ik vind het contact met mensen ontzettend leuk. Het geeft mij energie en elke casus heeft weer een bepaalde uitdaging en andere benaderingswijze. Sinds ik met de kaakfysiotherapie ben gestart, krijg ik meer te maken met stressgerelateerde klachten wat ik erg interessant vindt.

In het dagelijks leven ben ik moeder van drie kinderen. Een dochter van vier en een tweeling van bijna twee jaar. Ook deze geven mij zeker uitdaging, maar ik geniet daar enorm van. Verder doe ik aan bootcamp en loop ik zo nu en dan wat hard.

- Receptioniste/administratief medewerkster

Roelien Wanningen

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

roelien@fysiovanderknaappostmus.nl

Big nr: 29033029504

Lucie Bakker

Lid van management team

lucie@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Algemeen fysiotherapeut
Arbeidsfysiotherapeut
Oncologie
Leefstijlcoach
Artrose
Sportfysiotherapie
Vallen Verleden Tijd therapeut

Ik ben Lucie Bakker
Senior fysiotherapeut en mede eigenaar, met dan 30 jaar ervaring in de revalidatie en particuliere praktijk.
Ik heb een grote passie in mijn werk ten aanzien van het verbeteren van kwaliteit van leven van mijn cliënten. Een meerwaarde hierbinnen vind ik het samenwerken met andere disciplines, onder andere door het opzetten van netwerken.
Naast mijn kennis en ervaring, hou ik van humor en optimisme binnen mijn behandelingen.
Leefstijl en bewegen, oncologie en sport, artrose en arbeid; zijn een aantal van mijn specialiteiten.
In mijn vrije tijd, vind je mij veel buiten; sportend of met de camper op avontuur.
Ik reis veel en bezoek graag grote sportevenementen
Big registratie: 89926078204

Lisanne van Wel

lisanne@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden

Algemeen fysiotherapeut
Geriatrie fysiotherapeut

Mijn naam is Lisanne, in 2019 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond waarna ik direct begonnen ben met werken bij van der Knaap en Postmus fysiotherapeuten. Hier heb ik gemerkt dat ik het interessant vind om te werken met de ouder wordende mens. In 2020 ben ik daarom begonnen met de opleiding tot geriatriefysiotherapeut. Naast mijn werk vind ik het leuk om te wandelen door de stad Groningen waar ik woon en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Verder vind ik het ook leuk om te reizen en mooie plekken op de wereld te bezoeken.
Big registratie: 19920880704

Gertjan Arbeider

gertjan@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Algemeen fysiotherapeut
Chronisch zorgnet Claudicatio Intermittens
COPD
Revalidatie na COVID19
Dry needling
Longfit
Echografie

Mijn naam is Gertjan Arbeider. Ik ben 29 jaar oud en ik ben opgegroeid in Peize. Momenteel ben ik woonachtig in Groningen.
Voordat ik ben begonnen met de opleiding fysiotherapie heb ik de opleiding Sport en Bewegen gedaan. Toen ik dat diploma heb behaald, leek het mij super leuk om mensen te helpen met klachten, om zo weer te kunnen doen wat ze het liefste doen. Daarom heb ik gekozen voor de opleiding fysiotherapie en ben ik in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut.
Ik heb passie voor mijn vak en mijn kracht ligt in de persoonlijke benadering waarbij ik goed kijk naar de belasting en belastbaarheid van het individu.
Voordat ik mijn opleiding begon had ik al veel affiniteit met voetbal. Daar zijn door de jaren heen mountainbiken en wielrennen bijgekomen. Zelf voetbal ik bij vvPeize op het veld en in de zaal. Ook doe ik daar de verzorging op dinsdag en donderdagavond voor de training aan op de vereniging.
In de praktijk behandel ik veel mensen met dry needling, zit ik in het COPD netwerk en ben ik lid van Chronisch zorgNet.
In het dagelijks leven heb ik veel sociale contacten en vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn vrienden.
Big nr: 89914043004

Goeban Jelani

Aandachtsgebieden:
Bekkenfysiotherapeut
(Chronische) bekkenpijn tijdens de zwangerschap en postpartum
Stuitklachten door NIMOC-methode (Non-Invasive Mobilization of the Coccyx)

Sinds juli 2021 werk ik als algemeen - en bekkenfysiotherapeut met veel plezier bij fysiotherapie praktijk Van der Knaap & Postmus.
De opleiding fysiotherapie heb ik in Groningen in 2008 afgerond na verschillende stages in eerste lijnpraktijken en revalidatiecentra. Na deze stages wist ik zeker dat werken in de eerste lijnpraktijk beter bij mij past. Ik hou van de afwisseling en af en toe een patiënt aan huis behandelen is ook fijn.
Na een aantal jaar als algemeen fysiotherapeut in verschillende praktijken gewerkt te hebben wilde ik me specialiseren echter twijfelde ik welke specialisatie het beste bij mij zou passen. Ik heb gekozen voor bekkenfysiotherapie, achteraf bleek het de juiste beslissing te zijn geweest omdat dit goed bij mij en mijn persoonlijkheid past. Bekken en bekkenbodem gerelateerde klachten worden vaak als beladen/taboe ervaren waarbij de drempel hoog is om hulp te zoeken. Ik vind het een uitdaging om een passend aanpak te vinden en samen met de patiënt een behandelplan op te stellen.
Big registratie: 899285115404

Mirthe Boven

mirthe@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:
- Algemeen fysiotherapie
Chronisch zorgnet COPD
Covid therapeut
Longfit

Mijn naam is Mirthe Boven, en in 2020 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Sinds Maart 2021 ben werkzaam voor Fysiotherapie van der Knaap en Postmus. Momenteel als algemeen fysiotherapeute, maar zal in oktober 2021 beginnen met de cursus COPD zodat ik ook mensen met een specifieke longaandoening kan behandelen. Buiten werktijd doe ik graag aan motorracen en fitness ik. Dus met klachten op dit gebied help ik u ook graag!
Big registratie: 09934509004

Janniek de Jong

janniek@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:
- Algemeen fysiotherapie

k ben Janniek de Jong, recent afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanze Hogeschool Groningen en nu werkzaam bij Van Knaap Postmus. Ik vind het leuk om met patiënten samen te werken aan hun herstel en doelen. Buiten mijn werk geniet ik van skiën en het liefst in de Oostenrijkse bergen en om lekker in de keuken te staan.
Big registratie: 59934514404

Ian Los

ian@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:
- Algemeen fysiotherapie

???? klik hier om te chatten