HET TEAM

Maak kennis met het team

Samen met dit team werk je aan een sterker en soepeler lichaam.

- Geregistreerd Fysiotherapeut
- Geregistreerd Manueel therapeut
- Big nr: 19915872304

Inge Beenen

Lid van management team

inge@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Manueel therapeut
Kaakgerelateerde klachten
Hoofdpijn
Tinnitus
Sportbegeleiding & behandeling

Ik ben Inge Beenen. In 2012 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapie en in 2013 aan het werk bij Van der Knaap & Postmus fysiotherapeuten. Al vrij snel ben ik gestart met mijn Master Orthopedische Manuele therapie waarin ik een specialisatiemodule manuele therapie bij kaakklachten heb gevolgd. Dit wekte mijn interesse en heb ik inmiddels meerdere cursussen gevolgd. Hierdoor werk ik veel samen met verschillende tandartsen en kaakchirurgen in de regio. Naast kaakgerelateerde klachten werk ik natuurlijk ook nog gewoon als fysio- en manueel therapeut. Ik ben een langere tijd verbonden geweest met een voetbalvereniging en door mijn eigen sportverleden combineer ik dit graag met mijn werk. In 2017 ben ik mede eigenaar van de praktijk geworden en dit zorgt voor een mooie afwisseling in mijn werkweek.
In mijn dagelijkse leven ben ik graag aan het wandelen en fietsen, vooral samen met mijn dochter. En ben ik regelmatig te vinden op de basketbalvelden als toeschouwer, maar ook nog wel als speelster.
Big nr: 39928113904

Jorn Veenstra

jorn@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Algemeen fysiotherapeut
Psychosomatisch fysiotherapie i.o.
Revalidatie na COVID19

Ik ben Jorn Veenstra, momenteel ben ik algemeen fysiotherapeut en heb ik me verdiept in de revalidatie post-covid. Dit jaar (2021) begin ik met de master Psychosomatische Fysiotherapie. Naast het werken ben ik in mijn vrije tijd te vinden op het sportveld, in de keuken of op de bank.
Big nr: 09038709104

Ria Wubs

ria@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Manueel therapeut

Mijn naam is Ria Wubs. Toen ik bij de open dag van de opleiding fysiotherapie ging kijken voelde ik me helemaal op mijn plek. Ondertussen ben ik bijna 30 jaar fysiotherapeut en inmiddels ook manueel therapeut. Nog steeds vind ik het een mooi en bijzonder vak.
Het is leuk om met mensen te werken en ze te begeleiden naar zo goed mogelijk herstel. Het is fijn om te zien als patiënten merken dat ze weer regie krijgen over hun klachten en daarmee minder beperkingen ervaren in het normale leven. Bv tijdens werk, sport of thuis.
Wat ik daarbij vooral bijzonder vind, is dat bewegen ( op allerlei manieren ) daar zo veel kan betekenen. Ik beweeg zelf graag en veel en ervaar dat als goed voor mijn lijf en geest. Als ik dat een patiënt ook kan laten ervaren geeft dat veel voldoening.
Big registratie: 99918409004

Vincent Meijer

vincent@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Manueel therapeut
Duizeligheid
Hoofdpijn
Schouderklachten

Mijn naam is Vincent Meijer en ik ben sinds 2014 werkzaam als fysiotherapeut. Daarnaast ben ik sinds 2018 actief als manueel therapeut. Als fysio,-en manueel therapeut zal ik er voor zorg dragen dat u weer zo optimaal mogelijk kunt bewegen. Of het nu gaat om een sportblessure, de fysieke gevolgen van een ziekte of ongeval, een verkeerde beweging of gewoon omdat het lichaam ouder wordt. Ik stel samen met u een behandelplan op gericht op het wegnemen van de oorzaak van de klacht.
Ik ben opgegroeid in Terneuzen (Zeeland) en ruim 10 jaar geleden verhuisd naar Groningen. Inmiddels heb ik Groningen ingeruild voor het mooie Drenthe waar ik met veel plezier woon. In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, racefietsen en kitesurfen. Ik heb 2 kinderen, een van 2 jaar en een van 5 maanden, waarmee ik veel beleef in mijn vrije tijd.
Big registratie: 69918186804

Doré de Vries

dore@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Algemeen fysiotherapie
Geriatrie fysiotherapeut i.o.
ParkinsonNet
Centraal neurologische aandoeningen (CNA)

Mijn naam is Doré de Vries en ik werk als geriatriefysiotherapeut i.o. bij Van der Knaap en Postmus. Ik ben gespecialiseerd in de neurorevalidatie en daarnaast lid van het ParkinsonNet. Mijn doel is ouderen helpen hun zelfredzaamheid te behouden. Naast mijn passie voor de ouderen ben ik vaak wandelend in de natuur te vinden waarbij ik niet zonder mijn fototoestel op stap gaat.
- Receptioniste/administratief medewerkster

Jeannette Sloot

Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

jeannette@fysiovanderknaappostmus.nl

- sportinstructeur

Pascal Dekker

Aanwezig op nog geen info

pascal@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:
- Sportinstructeur
- Medische fitness
- Buitentraining

Karin Postmus
- Geregistreerd Fysiotherapeut
- Big nr: 19038642304

Karin Postmus

Lid van management team

karin@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Algemeen fysiotherapeut
Echografie
Dry needling
Oncologie
Slaap & Herstel

Mijn naam is Karin Postmus. Ik ben in 1992 afgestudeerd aan de toenmalige Academie voor Fysiotherapie in Groningen. Na mijn afstuderen kreeg ik direct de kans om aan het werk te gaan in de praktijk van Jacqueline van der Knaap. In 2007 zijn Jacqueline en ik samen de maatschap Van der Knaap en Postmus gestart aan de Nobellaan 201. In 2008 is de praktijk verhuisd naar het gezondheidscentrum Marturia aan de Thorbeckelaan. Hierna zijn in de loop van de jaren de locaties in marsdijk “Messchenstaete” en de locatie in het het gezondheidscentrum Noorderpark toegevoegd. Nadat Jacqueline met pensioen is gegaan heb ik de afgelopen jaren 2 nieuwe compagnons gekregen, Inge Beenen en Lucie Bakker.
Samen met hen ben ik verantwoordelijk voor het management. Zelf ben ik hoofdzakelijk op locatie Marturia te vinden als locatieverantwoordelijke en combineer ik fysiotherapie met management.

Naast algemene fysiotherapie maak ik in de praktijk gebruik van echografie en dry needling. Daarnaast ben ik lid van het oncologie netwerk FONN in Assen. De diversiteit van patiënten maakt dat geen dag gelijk is. De omgang en het helpen van cliënten ervaar ik nog elke dag als een uitdaging.
In mijn vrije tijd volleybal ik bij Sudosa-Desto, wandel ik regelmatig of fitness ik. Ook geniet ik erg van gezelligheid met vrienden en gezin.

Big nr: 59915913004

Sandra Arends

sandra@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Psychosomatisch fysiotherapeut
Chronische pijn
Tinnitus

Mijn naam is Sandra Arends. Sinds mijn 10e wist ik het; ik wil fysiotherapeut worden. In 2012 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Al gauw ontwikkelde ik interesse in de specialisatie chronische/ complexe pijn. Ik vind het een enorme uitdaging om de puzzelstukjes op de juiste plek te leggen en alle factoren die hierbij een rol spelen te betrekken. Hierdoor ben ik de master Psychosomatische fysiotherapie gaan doen en sinds 2018 een diploma rijker. Ik heb passie voor mijn vak en hoop door de opgedane kennis en ervaring zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen.

In de praktijk zie ik vooral mensen die lichamelijke klachten hebben gecombineerd met factoren zoals angst, depressie, stress en/of burn-out klachten. Oftewel, ik ga graag te werk binnen het biopsychosociale model en zijn daarbij veel bezig met belasting en belastbaarheid van de persoon.
In het dagelijks leven wordt ik erg blij van sociale contacten, tijd spenderen met mijn gezin, familie en vrienden en mag graag creatief bezig zijn.

Big nr: 99033588404

Ineke Feiken

ineke@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:
Algemeen fysiotherapeut
Chronisch zorgnet
Claudicatio Intermittens
COPD
Revalidatie na COVID19

Ik ben geboren en getogen in Assen en sinds 1981 werkzaam als fysiotherapeute.
Sinds 2007 werk ik bij Fysiotherapie van der Knaap en Postmus.
Regelmatig volg ik cursussen om mijn kennis en vaardigheden op peil te houden.
Ik vind het fijn om met mensen te werken en ze te begeleiden.
Ik zet mensen graag in beweging. In mijn vrije tijd ben ik zelf ook graag in beweging. Ik tennis, wandel en fiets graag. Ook ben ik regelmatig in de tuin te vinden
Big registratie: 99916899804

Mark Krist

mark@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Manueel therapeut
Extended scope
Sportbegeleiding & behandeling

Mijn naam is Mark Krist. Na mijn middelbare school heb ik getwijfeld tussen Bewegingswetenschappen en Fysiotherapie. Ik heb destijds gekozen voor de opleiding Bewegingswetenschappen vanwege mijn interesse voor het menselijk bewegen en dan niet alleen vanuit een de praktijk maar ook vanuit een meer theoretisch en wetenschappelijk kader. Ik heb hier brede kennis opgedaan met naar het menselijk bewegen vanuit een medische, biomechanische, fysiologisch en psychologische context. Een ontzettend leuke en veelzijdige opleiding waar ik tot op de dag van vandaag nog veel aan heb.
Na mijn opleiding ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als onderzoeker binnen een grootschalig onderzoek naar blessurepreventie binnen het voetbal. Erg leuk en waardevol om zowel onderzoek te doen en dichtbij de praktijk te kunnen blijven. In deze setting werd ik weer opnieuw geprikkeld met het vak fysiotherapie en heb ik besloten om alsnog de opleiding Fysiotherapie te starten. Na afronding van het onderzoek en de opleiding ben ik als fysiotherapeut gestart in een eerstelijns praktijk in Hoogezand. Na een korte periode in de ouderenzorg ben ik sinds 2013 werkzaam bij fysiotherapie van der Knaap en Postmus. Hier heb ik de start op, destijds onze 'nieuwe' praktijkvestiging, de Messchenstaete (Marsdijk) vanaf het begin mogen meemaken.
In de praktijk vind ik afwisseling tussen verschillende klachten en patiëntencategorieën erg leuk en uitdagend. Ik maak graag gebruik van de combinatie van manueel-therapeutische behandeling en oefentherapie. Ik haal daarnaast veel plezier uit de begeleiding van patiënten met sportblessures. Zelf mag ik ook graag sporten, zoals hardlopen, voetballen en fietsen. Hierdoor kan ik naast de opgedane kennis en ervaring van de afgelopen jaren ook mijn eigen praktijkervaring goed inzetten.

Winanda Hoegen-Kuiper

Aandachtsgebieden:

Massage
stoelmassage practitioner

Ik ben Winanda Hoegen-Kuiper, woonachtig in Assen, getrouwd en moeder van 2 puberzonen. Ik heb een fijn leven en mooi werk: onder andere als masseur binnen deze praktijk. Hoe dat zo is ontstaan? Dan neem ik je even mee naar een paar jaren terug. Het is 2015 en nekwrijvend liep ik naar het koffiezetapparaat op het werk. Knedende handen op mijn schouders: dat was mijn grootste wens. Ik liet me masseren en dat zorgde voor het zetje om de opleiding tot masseur op te pakken. Ik schreef me in voor een basisopleiding ontspanningsmassage. Ik wilde weten èn meemaken hoe het is om te ontspannen. De basis voor mijn werk als masseur werd gelegd.
Ruim anderhalf jaar verder en een aantal opleidingen gevolgd te hebben, ben ik in 2017 gestart met mijn massagepraktijk. Daarnaast ben ik sinds 2019 als masseur aan de slag bij deze fysiotherapiepraktijk.
Wat doe ik?
Als masseur ben ik aanvullend aan de fysiotherapeut aan het werk. De klanten die bij mij komen, hebben te maken met bijvoorbeeld spierspanningsklachten, artrose of reumatische klachten. De cliënten zijn overwegend op zoek naar verlichting van hun pijn.
- Geregistreerd Fysiotherapeut
- Big nr: 29033029504

Lucie Bakker

Lid van management team

lucie@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Algemeen fysiotherapeut
Arbeidsfysiotherapeut
Oncologie
Artrose
Sportfysiotherapie

Ik ben Lucie Bakker
Senior fysiotherapeut en mede eigenaar, met dan 30 jaar ervaring in de revalidatie en particuliere praktijk.
Ik heb een grote passie in mijn werk ten aanzien van het verbeteren van kwaliteit van leven van mijn cliënten. Een meerwaarde hierbinnen vind ik het samenwerken met andere disciplines, onder andere door het opzetten van netwerken.
Naast mijn kennis en ervaring, hou ik van humor en optimisme binnen mijn behandelingen.
Leefstijl en bewegen, oncologie en sport, artrose en arbeid; zijn een aantal van mijn specialiteiten.
In mijn vrije tijd, vind je mij veel buiten; sportend of met de camper op avontuur.
Ik reis veel en bezoek graag grote sportevenementen
Big nr: 69908708904

Janneke Altelaar

janneke@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Manueel therapeut
Schoudernetwerk
Chronisch zorgnet
Claudicatio Intermittens
Dry needling

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij van der Knaap & Postmus als fysiotherapeut en in 2012 heb ik de Master manueel therapeut afgerond.
Om zo goed als mogelijk de hulpvraag van de patiënt te kunnen beantwoorden heb ik verschillende cursussen gevolgd en ben ik aangesloten bij het Chronisch zorgnet; etalagebenen en bij het Schoudernet Noord.
Als enthousiaste fysiotherapeut is het mijn passie om mensen weer optimaal te kunnen laten functioneren in alledaagse activiteiten, zoals werk, hobby en/ of sport.
Hierbij kijk ik naar alle factoren die van invloed kunnen zijn op de klachten. Naar hoe ik kan bijdrage aan het herstel, maar ook wat iemand zelf aan zijn/haar herstel kan bijdragen.
Daarnaast ga ik graag met mijn gezin de natuur in, speel piano of ga ik een rondje hardlopen of racefietsen.
Big registratie: 89926078204

Lisanne van Wel

lisanne@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden

Algemeen fysiotherapeut
Geriatrie fysiotherapeut i.o.

Mijn naam is Lisanne, in 2019 heb ik de opleiding tot fysiotherapeut afgerond waarna ik direct begonnen ben met werken bij van der Knaap en Postmus fysiotherapeuten. Hier heb ik gemerkt dat ik het interessant vind om te werken met de ouder wordende mens. In 2020 ben ik daarom begonnen met de opleiding tot geriatriefysiotherapeut. Naast mijn werk vind ik het leuk om te wandelen door de stad Groningen waar ik woon en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Verder vind ik het ook leuk om te reizen en mooie plekken op de wereld te bezoeken.
Big registratie: 19920880704

Gertjan Arbeider

gertjan@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:

Algemeen fysiotherapeut
Chronisch zorgnet
COPD
Revalidatie na COVID19
Dry needling

Mijn naam is Gertjan Arbeider. Ik ben 29 jaar oud en ik ben opgegroeid in Peize. Momenteel ben ik woonachtig in Groningen.
Voordat ik ben begonnen met de opleiding fysiotherapie heb ik de opleiding Sport en Bewegen gedaan. Toen ik dat diploma heb behaald, leek het mij super leuk om mensen te helpen met klachten, om zo weer te kunnen doen wat ze het liefste doen. Daarom heb ik gekozen voor de opleiding fysiotherapie en ben ik in 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut.
Ik heb passie voor mijn vak en mijn kracht ligt in de persoonlijke benadering waarbij ik goed kijk naar de belasting en belastbaarheid van het individu.
Voordat ik mijn opleiding begon had ik al veel affiniteit met voetbal. Daar zijn door de jaren heen mountainbiken en wielrennen bijgekomen. Zelf voetbal ik bij vvPeize op het veld en in de zaal. Ook doe ik daar de verzorging op dinsdag en donderdagavond voor de training aan op de vereniging.
In de praktijk behandel ik veel mensen met dry needling, zit ik in het COPD netwerk en ben ik lid van Chronisch zorgNet.
In het dagelijks leven heb ik veel sociale contacten en vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn vrienden.
- Bekkenfysiotherapeut

Goeban Jelani

goeban@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:
- Bekkenfysiotherapeut i.o.

(Nog niet beschikbaar)
Big registratie: 899285115404

Mirthe Boven

mirthe@fysiovanderknaappostmus.nl

Aandachtsgebieden:
- Algemeen fysiotherapie

Mijn naam is Mirthe Boven, en in 2020 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Sinds Maart 2021 ben werkzaam voor Fysiotherapie van der Knaap en Postmus. Momenteel als algemeen fysiotherapeute, maar zal in oktober 2021 beginnen met de cursus COPD zodat ik ook mensen met een specifieke longaandoening kan behandelen. Buiten werktijd doe ik graag aan motorracen en fitness ik. Dus met klachten op dit gebied help ik u ook graag!
- Receptioniste/administratief medewerkster

Roelien Wanningen

Aanwezig: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

roelien@fysiovanderknaappostmus.nl