Skip to main content

Dit najaar starten ze weer: onze valpreventietrainingen! De trainingen zijn speciaal voor mensen die mobiel willen blijven en de kans op een val zo klein mogelijk willen maken.

Tijdens de trainingen doe je evenwichtsoefeningen, krijg je looptraining en leer je hoe je veiliger kunt vallen. Een val hoeft namelijk niet verkeerd af te lopen. Door de juiste technieken aan te leren, weet je hoe je moet reageren mocht je toch vallen.

Cursus Vallen Verleden Tijd

Albert en Grietje deden eerder dit jaar mee aan de cursus Vallen Verleden Tijd. Ze waren namelijk op zoek naar handvatten om zo ‘goed’ mogelijk met vallen om te gaan. “Tijdens de training oefenden we valtechnieken op dikke matten en leerden we ons beter te laten vallen en op die manier zo weinig mogelijk blessures te krijgen. Ook deden we evenwichtsoefeningen zoals lopen over wiebelstenen, over een tapijt met obstakels eronder en onder de waslijn door.”

“Aanrader voor senioren”

Het tweetal is erg blij dat ze de cursus heeft gevolgd: “De oefeningen werden steeds moelijker doordat we met attributen moesten lopen. Het was erg fijn dat iedereen op eigen tempo en niveau kon oefenen. Er heerste iedere keer een ontspannen en gemoedelijke sfeer. We hebben veel geleerd. Onder deskundige leiding van Karin, Lisanne en Amy is deze cursus een succes geworden. Een aanrader voor senioren!”

Meer weten?

Interesse? Meer informatie vind je door hier te klikken. Aanmelden kan via 0592-354151 of via info@fysiovanderknaappostmus.nl

???? klik hier om te chatten