Skip to main content

Kun je nog sporten na bijvoorbeeld een hartinfarct? Of met kanker, diabetes, artrose, reuma of fybromyalgie? Wanneer je lichamelijke klachten hebt, kan bewegen iets worden waar je enorm tegen opziet. Dan is het fijn dat je in één van onze praktijken in Assen kunt bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Bewegen hoeft namelijk niet eng te zijn. Het helpt je juist om fit te worden en te blijven en om weer vertrouwen te krijgen in jezelf. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we speciale beweegprogramma’s opgesteld voor mensen met klachten als:

  • Hart- en vaatziektes
  • Diabetes mellitus type 2
  • Artrose, reuma of fibromyalgie
  • Kanker

Meer kracht, betere conditie

Met de beweegprogramma’s willen we je het plezier in bewegen teruggeven. Je leert je lichaam beter kennen en de dagelijkse dingen gaan je makkelijker af. Door te bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut krijg je namelijk meer kracht, een betere conditie en vergroot je de controle over je lichaam. Je leert wat je lichaam kan én wat je beter niet kunt doen. Zo weet je veel beter waar je grenzen liggen en hoef je dus niet bang te zijn dat je er zomaar overheen gaat.

Meer weten?

Iets voor jou? Of heb je vragen? Klik hier voor meer informatie. Natuurlijk mag je ons ook altijd bellen, of een mail of appje sturen. Wil je liever gelijk een afspraak maken voor een intakegesprek? Klik dan hier.

???? klik hier om te chatten