Wij staan voor u klaar middels videobellen, mail en telefoon!

Nieuws

04-05-2020

Yes! Wij hebben groen licht gekregen van de overheid en het RIVM om de fysiotherapeutische behandelingen in de praktijk weer op te starten. Dit kan natuurlijk alleen met strenge hygiëne maatregelen en gedragsregels voor in de praktijk. Wij vragen de volgende maatregelen van u:

  • Neem voor de afspraak twee handdoeken mee
  • Desinfecteer bij binnenkomst uw handen
  • Houd voldoende afstand
  • Kom alleen, indien noodzakelijk mag er een ander persoon bij
  • Kom maximaal 5 minuten van te voren binnen
  • Verlaat na de behandeling graag direct de afdeling / het gebouw

Houd er ook rekening mee dat de toiletten verminderd toegankelijk zijn en de kleedkamers zijn afgesloten.

Wij zien u graag weer in de praktijk indien nodig!

06-04-2020

Vandaag weer een dag vol video- en belafspraken. Maar naast het contact houden met iedereen zijn wij ook druk bezig met klusje in de praktijk en het leren van nieuwe aspecten binnen ons vak! Zo hopen we iedereen heel snel weer goed te kunnen helpen in een opgeruimde en veranderde oefenzaal.

01-04-2020

Naar aanleiding van de persconferentie 31 maart jl blijven, ook voor ons, de maatregelen mbt het Corona virus van kracht tot 28 april. Dit betekent dat onze praktijk geopend is voor uiterst noodzakelijke zorg, telefonische consulten en videoconsulten (ehealth), maar kunnen face-to-face behandelen en de groepstrainingen nog steeds niet doorgaan. Via onze website, ons YouTube kanaal en via onze Facebookpagina proberen wij iedereen zo veel mogelijk op de hoogte houden. Nieuwe video’s met oefeningen en extra informatie over ehealth zijn in de maak!

27-03-2020

Wij zijn vanuit huis heel hard aan het werk om de behandelingen voort te kunnen zetten voor iedereen middels videobellen, telefoon en mail!!

Blijf fit!

Om fit te blijven en in beweging te blijven hebben wij een aantal oefeningen voor u op film gezet.  Hopelijk geeft dit u een stukje extra motivatie!

U kunt de filmpjes ook zien op ons YouTube-kanaal (Van der Knaap & Postmus fysiotherapeuten) en via Onze facebook pagina (Van der Knaap en Postmus- Fysiotherapeuten)

Hieronder ook de video’s zoals op YouTube:

Online fysiotherapie

Sinds 4 mei jl is het weer mogelijk om voor een fysiotherapeutische behandeling in de praktijk te komen. U kunt via het contactformulier op de website, via de mail (info@fysiovanderknaappostmus.nl) of telefonisch (0592-354151) contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Vindt u het niet prettig om in de praktijk te komen, maar u heeft wel klachten waarbij u graag hulp en advies bij wilt? Dit is natuurlijk mogelijk. Het aanbieden van online begeleiding en het op afstand blessures en klachten opsporen wordt als positief en effectief ervaren.
Dit doen wij via videobellen/ehealth, mail of telefonisch contact

Hoe gaat dit in zijn werk:

Videobellen/ehealth afspraak:
u kunt zich telefonische (0592-354151) of via de info@fysiovanderknaappostmus.nl aanmelden.

  1. We maken met u een dag en tijd afspraak. U krijgt dan van ons per mail een link voor een videoconsult.
  2. Klik op de link en u fysiotherapeut verschijnt in scherm
  3. Behandeling kan starten
  4. De declaratie van deze videobellen afspraak/ehealth wordt via uw zorgverzekeraar vergoedt.

Klink op deze link voor een video voor meer uitleg.

Voor een uitgebreid telefonische consult maken wij ook met u een dag en tijdafspraak. Ook deze manier van zorg wordt via uw zorgverzekeraar vergoedt.

Bel of mail gerust voor meer informatie 0592-354151