Fysiotherapie van der Knaap en Postmus heeft de beschikking over 3 moderne praktijkvestigingen in Assen. Alle praktijkvestigingen zijn voorzien van ruime behandelkamers en eigen oefenzaal voorzien van moderne fitnessapparatuur. Hieronder vindt u meer informatie over onze praktijkvestigingen in Assen met daarbij enkele foto’s.

Locatie Gezondheidsplein Marturia

Een van onze locaties is gevestigd in het gezondheidsplein Marturia, nabij het centrum van Assen. In het Gezondheidsplein Marturia zijn naast fysiotherapie o.a. ook huisartsen, logopedie, psychologie, diëtisten, ergotherapeut en een apotheek gevestigd. We hebben meerdere behandelkamers en een eigen moderne oefenzaal. In de oefenzaal vindt zowel individuele revalidatie als groepstherapie plaats, waaronder specifieke zorgprogramma’s als medische fitness.

Locatie Messchensteate (Marsdijk / Peelo)

In 2017 hebben we een nieuwe praktijkvestiging geopend in de Messchenstaete. De Messchenstaete (rand van Marsdijk en Peelo in Assen) is een appartementencomplex met  ruime luxueuze huurappartementen en penthouses en huisvest een keur aan voorzieningen, van huisarts en fysiotherapie tot een sfeervol restaurant en een heerlijke Wellness. In de Messchenstaete hebben we 2 ruime behandelkamers met een geheel nieuwe moderne oefenzaal voorzien van moderne fitnessapparatuur. Ook op deze locatie bieden we naast de  fysiotherapie en manuele therapie ook de zorgprogramma’s als medische fitness. De nieuwe praktijkvestiging is, naast de bewoners van de Messchenstaete,  ook bestemd voor mensen uit de omgeving, zoals Marsdijk en Peelo.

Locatie Gezondheidsplein Noorderpark

In de locatie Noorderpark in het nieuwe Gezondheidscentrum Noorderpark in de Asser wijk Noorderpark is ook een praktijkvestiging van fysiotherapie van der Knaap en Postmus.  Ook in dit gezondheidscentrum zijn naast fysiotherapie o.a. ook huisartsen, logopedie, psychologie, diëtisten, ergotherapeut en een vanaf juli 2021 apotheek en een aantal behandelkamers van het Wilhelmina ziekenhuis assen gevestigd. We hebben in deze locatie de beschikking over  5 behandelkamers en een eigen moderne oefenzaal. In de oefenzaal vindt zowel individuele revalidatie als groepstherapie plaats, waaronder specifieke zorgprogramma’s als medische fitness.

Voor informatie over adresgegevens en route, zie ‘contact