Fysiotherapie van der Knaap en Postmus heeft de beschikking over 3 moderne praktijkvestigingen in Assen. Alle praktijkvestigingen zijn voorzien van ruime behandelkamers en eigen oefenzaal voorzien van moderne fitnessapparatuur. Hieronder vindt u meer informatie over onze praktijkvestigingen in Assen met daarbij enkele foto’s.

Gezondheidsplein Marturia

Een van onze locaties is gevestigd in het ezondheidsplein Marturia, nabij het centrum van Assen. In het Gezondheidsplein Marturia zijn naast fysiotherapie o.a. ook huisartsen, logopedie, psychologie, diëtisten, ergotherapeut en een apotheek gevestigd. We hebben meerdere behandelkamers en een eigen moderne oefenzaal. In de oefenzaal vindt zowel individuele revalidatie als groepstherapie plaats, waaronder specifieke zorgprogramma’s als medische fitness.

Messchensteate (Marsdijk / Peelo)

In 2017 hebben we een nieuwe praktijkvestiging geopend in de Messchenstaete. De Messchenstaete (rand van Marsdijk en Peelo in Assen) is een appartementencomplex met  ruime luxueuze huurappartementen en penthouses en huisvest een keur aan voorzieningen, van huisarts en fysiotherapie tot een sfeervol restaurant en een heerlijke Wellness. In de Messchenstaete hebben we 2 ruime behandelkamers met een geheel nieuwe moderne oefenzaal voorzien van moderne fitnessapparatuur. Ook op deze locatie bieden we naast de  fysiotherapie en manuele therapie ook de zorgprogramma’s als medische fitness. De nieuwe praktijkvestiging is, naast de bewoners van de Messchenstaete,  ook bestemd voor mensen uit de omgeving, zoals Marsdijk en Peelo.

Amstelflat (Pittelo)

In de Amstelflat in de Asser wijk Pittelo is ook een praktijkvestiging van fysiotherapie van der Knaap en Postmus. Ook hier hebben we de beschikking over een oefenzaal en behandelkamer. De oefenzaal is geschikt voor individuele oefentherapie. De praktijk is ook voor mensen uit de nabije omgeving, waaronder de wijk Pittelo (Assen).

Voor informatie over adresgegevens en route, zie ‘contact